Diskoklec

Have

Hækplanter Heinen ? Hækplanter er grundlaget for din have. Disse planter er normalt stedsegrønne planter eller grønne og vokser godt på alle former for jord. Fagus-arten bevarer sit ark og er en hækplanter. Hornbeam Carpinus mister en stor del af deres blade om vinteren. Hvis du vil oprette en bred og lukket sikring i din have, skal du vælge nåletræer eller laurbær. Med Ivy Hedera eller en rød eller grøn bog gør du smalere, lave hække til den lille have.

Hvorfor vælge haekplanter?

En sikring giver en følelse af integritet og beskyttelse. Men disse planter er også ideelle til at skabe haveværelser i haven selv. Du kan også bruge haekplanter for eksempel en grænse af planter i din have. Især i haver med et stilfuldt design kan dette virkelig tilføjes.

Ønsker du at skabe en god sekretion i din have? Du vil finde det største udvalg af haekplanter i Budugeld. Med os kan du vælge mellem mere end 50 arter af haekplanter, der spænder fra en jøde, færdige hække og skuffer. Du kan besøge os både haekplanter. De grønne sikringsanlæg mister deres blad om vinteren. Karakteristisk for haekplanters er, at de bevarer deres blade og grøn farve i vinterperioden. Dette sikrer, at du kan nyde en lukket hæk i løbet af året.

Uundværlig ved plantning og vedligeholdelse

Når du planlægger en sikring, er det vigtigt at bruge den rigtige jord. Hackvaps har brug for mycorrhiza svampe. Denne svamp sikrer et sikkert startmiljø, god belysning og vandforvaltning og en stigning i rodaktiviteten. Det er derfor hensigtsmæssigt at anvende planteland til hække og træer ved plantning. Svampen er inkluderet her. Du kan bruge en taske pr. Udtheret meter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *